Politikai gondolkodás dimenziói – kutatás

Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán működő Politikai Ideológiai Kutatóműhely egy nemzetközi projekthez kapcsolódóan kutatást végez a politikai gondolkodás dimenzióiról. A kutatásról részletesebben a Tovább gombra kattintva lehet olvasni. Kérünk, hogy online kérdőívünk kitöltésével járulj hozzá a nemzetközi projekt sikerességéhez! A kérdőív ezen a linken érhető el: https://unlcba.qualtrics.com/SE/?SID=SV_daRDUDDkBvYtKpn
A Nebraska-Lincoln Egyetem kutatóival karöltve arra keressük a választ, hogy hogyan gondolkodnak az emberek a politikáról, mik azok a mögöttes tényezők, amelyek meghatározzák a politikai gondolkodást. Kérdőívünk általános jellegű, politikai attitűdöket mérő kérdéseket tartalmaz, amellyel közelebb juthatunk a magyar egyetemisták politikai fogalmakról alkotott elképzeléseinek megértéséhez.

(Amennyiben nem nyílik meg a kérdőív kattintással, másold be a böngészőbe!)

Az adatokat felhasználhatóságát és így a kutatás érvényességét nagyban befolyásolja a kérdőív  kitöltésének módja. Ezért kérünk, hogy lehetőség szerint minden kérdésre válaszolj! Amennyiben félbehagyod a válaszadást, a linken később is visszatérhetsz a kérdőívhez, és ugyanonnan folytathatod a kitöltést.

Segítségedet előre is nagyon köszönjük!

A Politikai Ideológia Kutatóműhely

Both comments and pings are currently closed.